Кухонні прес-форми полегшують процес приготування великих обсягів їжі. Використання таких пристроїв покращує естетику страв, адже кожній заготовці надається необхідний розмір, форма та обсяг. Тому прес-форми для приготування гамбургерів, суші та піци мають попит у власників бізнесу, орієнтованого на масове виробництво їжі.

Прес-форми для приготування гамбургерів

Недоліки типових кухонних прес-форм

Основна проблема – вузький асортимент та шаблонність товарів. Ще одна важлива проблема – низька якість, поряд з наявністю конструктивних недоліків. У неякісних прес-форм досить груба конструкція, вони незручні у використанні та швидко виходять з ладу.

Тому для отримання хорошого продукту актуальним є індивідуальне виготовлення прес-форм для продуктів харчування. Ринок відкритий для нових брендів та товарів цієї категорії, потребує розширення асортименту, підвищення якості та покращення характеристик вироблених пристроїв.

Вам може бути цікаво: Виготовлення прес-форми для видування пет-пляшок: особливості, терміни, ціна

Недоліки типових кухонних прес-форм

Де замовити виробництво харчових прес-формДе замовити виробництво харчових форм?

Запорукою успіху є наявність надійного партнера-виробника виробів. Студія промислового дизайну KLONA пропонує найкращі умови: гнучкі ціни, високий рівень сервісу та гарантію на всю продукцію. Докладніше про умови замовлення можна проконсультувавшись із нашим менеджером.

Які штампи та прес-форми можна замовити у KLONA

Велика кількість закладів швидкого харчування з бургерним меню показує, що прес-форми для м’яса мають попит. Враховуючи специфіку приготування гамбургерів, де котлета повинна відповідати розміру булочки та мати круглу форму, найбільшого поширення набула прес-форма для котлет(для гамбургерів). З «м’ясного» напряму користуються популярністю також прес-форми для приготування шинки. Що ж до інших страв, то дуже практичним “кухонним гаджетом” є прес-форма для суші, прес-форма для піци і навіть сиру.

Штампи та прес-форми

Кожна із цих прес-форм відрізняється формою, конструкцією, дизайном. На полицях магазинів пропонується асортимент існуючих виробів, але часто потрібні індивідуальні вироби. KLONA надає послуги з розробки та виробництва прес-форм для продуктів. У нас є команда промислових дизайнерів, які можуть реалізувати комплексний проект — від конструювання, 3D-візуалізації та прототипування до серійного виробництва прес-форм.

Розробка та виробництво прес-форм для продуктів

Читайте також матеріалМетоди та терміни виробництва виробів із пластику: 3D-друк, лиття в силікон, лиття під тиском

Як замовити виробництво прес-форм для продуктів? Ціна?

Як замовити виробництво прес-форм для продуктів

Для кращого розуміння процесу виготовлення прес-форм для м’яса, шинки, сиру та інших продуктів ми перерахуємо основні етапи розробки та виробництва. Щоб уникнути плутанини в поняттях, давайте визначимося з основними термінами. Отже, прес-формою для харчових продуктів називають кухонний пристрій, за допомогою якого можна надати продукту (м’ясу, сиру і т. д.) необхідну форму і зміцнити його. В той же час цей «кухонний прес» виготовляється у свою чергу на термопластавтоматі за допомогою металевої прес-форми, що складається з матриці та пуансону. Таким чином виникає якась тавтологія, адже виробництво прес-форм для продуктів харчування відбувається за допомогою промислової прес-форми. Розуміючи цю особливість, перейдемо до етапів виробництва.

Етап 1. Отримання технічного завдання від клієнтів. На цьому етапі ви можете в будь-якому вигляді надати вимоги до технічних характеристик, параметрів та зовнішнього вигляду виробу. Це може бути креслення, малюнок, текстовий опис або наочний приклад готової прес-форми.

Етап 2.Проектування прес-формиі створення 3D-моделі. На цьому етапі проводиться оптимізація технологічних параметрів, підбір оптимальних литникових систем, конструкцій охолодних каналів та ін. Після необхідних розрахунків створюється 3D-модель готового виробу.

Етап 3. Виготовлення прес-форми (заготівлі). На основі проектної документації виготовляється промислова прес-форма, за допомогою якої будуть серійно вироблятися вироби. Залежно від вимог до зносостійкості, температурних навантажень та інших показників прес-форма може бути виготовлена ​​як із сталі, так і алюмінієвого сплаву.

Етап 4. Випробування прес-форми, тестове виготовлення партії виробів. Для виявлення можливих недоліків або дефектів прес-форми проводиться ряд випробувань у підвищеному робочому навантаженні. Виявлені неточності усуваються доти, доки обладнання не забезпечить ідеальний результат.

Етап 5. Виробництво необхідного тиражу виробів. Маючи все необхідне виготовлення продукції, ми запускаємо виробництво на термопластавтомате. Залежно від замовлення можливе виробництво будь-якого тиражу: але зазвичай великої партії не потрібно, адже одна прес-форма виробляє один виріб за хвилину.

Від чого залежить вартість виготовлення прес-форм? Основним чинником є ​​вимога до ресурсу деталей, і навіть кількість (тираж) виробів. Так, виготовлення заготовки прес-форми зі сталі обійдеться дешевше, ніж із дюралю. У той же час, чим більше тираж виробів, тим нижча вартість одиниці.

Компанія КЛОНА пропонує індивідуальний підхід до кожного клієнта та оптимізацію всіх витрат на виробництво. Це означає, що для вас буде підібрана найоптимальніша схема роботи, що забезпечує мінімальні терміни, високу якість продукції та адекватну вартість. Пропонуємо отримати прорахунок замовлення вже сьогодні!